ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Erasmus+, školní rok 2014/2015

Masarka v Lotyšsku!

Na začátku června se skupina deseti žáků a tří učitelů ZŠ Masarova vydala na dalekou cestu do Lotyšska. V rámci mezinárodního programu Erasmus+ to byla už třetí návštěva partnerské školy, ale tato byla výjimečná tím, že se jí účastnili i žáci.

Projekt – Partnerské země v programu Erasmus+

V průběhu května měli žáci osmých tříd za úkol zpracovat projekt o partnerských zemích z mezinárodního projektu Erasmus+. Jedná se o šest evropských zemí: Lotyšsko, Velká Británie, Polsko, Švédsko, Španělsko a Bulharsko.

Druhé projektové setkání ve Velké Británii

Ve středu brzy ráno jsme vyrazili na druhé projektové setkání a po trase Brno-Praha-Brusel-Manchester-Leeds jsme se dostali až do cílové destinace. Opět jsme se setkali s delegacemi ze všech partnerských zemí (Polsko, Bulharsko, Lotyšsko, Velká Británie, Švédsko a Španělsko).

První výjezd Erasmus+

První výjezd v rámci mezinárodního programu Erasmus+ (projekt Learning Without Limits) se konal v jedné ze skandinávských zemí - ve Švédsku. Účastnili se ho tři učitelé z naší školy a hlavními cíli bylo poznat partnery z dalších šesti evropských zemí, naplánovat hladký průběh celého tříletého projektu a věnovat se tématu hry ve školním prostředí.

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů