ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Líšeňské Vánoce v podání pěveckého sboru, Street Dance a Cool Dance

O druhém adventním víkendu se 65 dětí z naší školy podílelo na vystoupení v rámci Líšeňských Vánoc. Bylo nás opravdu hodně, každý toužil vystoupit a předvést, na čem celý podzim pracoval. Naše vánoční pásmo jsme zahájili zpíváním, kdy nejen děti ze školního sboru, ale i z ostatních tříd zazpívaly tři vánoční písně – O Vánocích, Vánoční píseň, jejímž autorem je Vašo Patejdl a celé pěvecké pásmo bylo zakončeno písní Šťastné a veselé z pohádky Zimní víla.

Program pokračoval vystoupením tří skupin tanečnic z kroužku Cool dance a Street dance. Tanečnice předvedly tanečky, které kombinovaly prvky moderního tance s tradičními vánočními motivy.

Děti se nescházely jen na pravidelných trénincích, ale mnoho zkoušek probíhalo i ráno před výukou nebo do pozdních odpoledních hodin. Všem patří velké poděkování za vynaložené úsilí a snahu. Vystoupení se zdařilo a doufáme, že děti předaly vánoční náladu nejen rodičům, ale i ostatním přihlížejícím.

Líšeňské Vánoce v podání pěveckého sboru, Street Dance a Cool Dance, prosinec 2023 Líšeňské Vánoce v podání pěveckého sboru, Street Dance a Cool Dance, prosinec 2023 Líšeňské Vánoce v podání pěveckého sboru, Street Dance a Cool Dance, prosinec 2023

Mgr. Marcela Šimecká, Mgr. Jana Ullmannová, Mgr. Iva Doležalová

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů