ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Házenkářský turnaj

Po skvělém výkonu v nedávném městském kole ve šplhu, kde jsme vybojovali první místo v mladší kategorii a druhé místo ve starší, jsme se s plnou vervou připravovali na házenkářský turnaj, který se konal koncem listopadu. Naděje a očekávání bylo vysoké. Jelikož jsme si vědomi důležitosti každého zápasu, věnovali jsme speciální dopoledne tréninku v Juliánově, abychom byli co nejlépe připraveni.

V hlavní fázi turnaje jsme čelili celkem čtyřem školám z Brna. První dva duely jsme zvládli s jasným přehledem, avšak vrchol našeho vystoupení nás čekal v souboji s favorizovaným týmem ZŠ Blažkova, jehož řady zdobila celá plejáda zkušených házenkářů. I přes statečný a nebojácný výkon naši borci prohráli, což způsobilo značné trhliny v našem plánu na celkovém ovládnutí turnaje. Poslední zápas proti týmu z Gymnázia „Jarošky“ byl vyrovnaný, a i když jsme téměř celý zápas vedli, bohužel jsme si vítězství v posledních minutách nechali utéct mezi prsty. I přes závěrečný nezdar, odcházeli mladí házenkáři spokojeni, neboť si odnesli medaile za krásné třetí místo.

Navzdory smolnému závěru jsme hrdí na snahu a nasazení našich chlapců. Jejich výkony byly opravdu velmi dobré a dokázali, že tvrdá práce a odhodlání přináší své ovoce. Závěrem bychom chtěli poděkovat všem za podporu a našim hráčům za jejich obětavost na hřišti. Přejeme jim hodně štěstí do dalších turnajů, kde jsme si jisti, že opět ukážou svůj talent a vášeň pro tento nádherný sport.

Házenkářský turnaj, listopad 2023

Mgr. Vojtěch Jelínek

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů