ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Šplh na tyči

Ve středu se na SŠ Polytechnické v Brně na ulici Jílové konaly závody ve šplhu na tyči s elektrickým přesným měřením. Na těchto závodech se sešly talenty z různých brněnských škol, a mezi nimi i závodníci ze ZŠ Masarova 11.

Celkově se z naši školy zúčastnilo sedm odvážných závodníků. Tři dívky z mladší kategorie, tři chlapci též z mladší kategorie a jeden chlapec za starší kategorii, který se postavil do boje jako jednotlivec. I přes malý počet účastníků z naší školy, bylo jejich vystoupení plné úspěchů.

V mladší kategorii chlapců zazářil Olexandr Balakin, který si odnesl první místo s ohromujícím časem 3,63 sekundy. To je vskutku skvělý výkon.

Nezůstal pozadu ani Kryštof Smutný, reprezentant starší kategorie, který vybojoval druhé místo s časem 2,75 sekundy. Jeho rychlost a dovednosti ve šplhu na tyči rozhodně stojí za uznání.

Dvě dívky ze ZŠ Masarova se rovněž umístily na skvělých 5. a 7. místě. Mluvíme o Elišce Vlkové a Nikole Forstové.

Celkový počet závodníků byl vysoký. Přibližně s 14 brněnskými školami, které se rozhodly zúčastnit téhle soutěže. Konkurence byla tedy nesmírně silná, což zvýšilo nároky na každého závodníka.

Díky výborným výsledkům našich závodníků můžeme s nadějí očekávat, že se minimálně dva z nich probojují do krajského finále. Jejich úsilí a talent si zaslouží uznání a gratulace, a doufejme, že budou pokračovat ve svých úspěších v dalších závodech. Gratulujeme všem zúčastněným a držíme palce do budoucna!

Mgr. Aneta Palánová

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů