ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Plyšákový den

Po úspěšném vstupu do nového školního roku se naše školní družina proměnila ve veselou oázu radosti a smíchu, když se konala akce Plyšákový den. V tento den si děti do školy přinesly své nejlepší plyšové kamarády a představily je spolužákům.

Den plný smíchu, her a přátelství začal, když se děti v doprovodu svých roztomilých plyšových hraček sešly ve školní družině.

Během odpoledního programu se děti věnovaly různým aktivitám se svými plyšáky. Některé skupinky si s nimi hrály divadlo, jiné si hrály na různé hry a soutěže, ostatní děti své plyšáky zase pěkně představily, popsaly a něco nám o nich pověděly.

Akce vyvrcholila výstavou všech plyšáků na školním dvoře. Bylo to jako malé muzeum plyšáků, kde měl každý možnost sdílet příběhy o svém nejlepším plyšovém příteli. Děti prokázaly obdivuhodnou kreativitu a lásku ke svým plyšákům.

Plyšákový den ve školní družině se stal nezapomenutelným zážitkem pro všechny zúčastněné. Takové akce přinášejí do každodenního života školy kouzlo a radost, které si děti budou ještě dlouho pamatovat.

Plyšákový den, září 2023 Plyšákový den, září 2023 Plyšákový den, září 2023

Sylva Šenková

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů