ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Krajská konference školních parlamentů

Ve středu 8.6.2016 se žáci našeho školního parlamentu společně s koordinátorkami zúčastnili krajské konference školních parlamentů, která se konala v sídle kraje Vysočina v Jihlavě. Zúčastnily se jí žákovské parlamenty z 25 škol a čtyř krajů ČR. Po slavnostním zahájení konference v zasedací místnosti se členové našeho parlamentu rozdělili do skupin, kde pracovali společně s žáky jiných parlamentů. Zde si připravili společnou prezentaci a diskutovali o akcích svého parlamentu. Po práci ve skupinkách účastníci představili v patnácti prezentacích nejvydařenější akce uplynulého školního roku. Koordinátorům školního parlamentu přijel představit nové informace Jaroslav Novák z celorepublikové centrály CEDU v Praze. Na konferenci jsme tak měli možnost získat inspiraci na nové akce pro náš školní parlament.

Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016 Krajská konference školních parlamentů, červen 2016

A jak hodnotili konferenci naši žáci?

Veronika: "Na konferenci jsme načerpali spoustu nových a zajímavých námětů a poznali jsme super lidi."

Michal: "Výborná byla spolupráce v týmech a také se mi líbila prezentace našich akcí. Vyzkoušel jsem si mluvit do mikrofonu před plným sálem lidí."

Honza: "Byla zde sranda a nemusel jsem psát písemku."

Monika: "Tento výlet do Jihlavy na zasedání školních parlamentů byl nejlepší a navíc jsem nemusela psát písemku z matiky. Tým, ve kterém jsem pracovala, byl moc fajn a všichni se do práce zapojili s velkým úsilím."

Šimon: "Bylo to super a moc se mi tam líbilo. Poznal jsem nové místa a lidi. Také jsem si vyzkoušel mluvení do mikrofonu, což bylo asi nejlepší."

Mgr. Jana Ullmannová, Hana Pollaková, Mgr. Kateřina Aulehlová

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů