ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Masařky v Městském parlamentu dětí a mládeže

V úterý 22.3.2016 se náš školní parlament zúčastnil setkání základních škol, které se konalo v DDM v Lužánkách.

Program pro nás nachystali členové Městského parlamentu dětí a mládeže (DPDM). V první řadě nám představili svůj parlament a některé z jejich akcí. Následovalo 5 workshopů, kde jsme probírali tato témata: závislosti, životní styl, sociální sítě, etika a etiketa. Pak jsme ve skupinách prezentovali to, co jsme se dozvěděli.

Na závěr nás čekaly volby do MPDM. Z našeho školního parlamentu Masařky se voleb účastnilo šest členů a pět z nich se do Městského parlamentu dostalo! Jsou to: Martin Štaud, Karolína Hochmanová, Karolína Luščanová, Eliška Schmausová a Kristýna Anderlová.

Souhlasím s tím, co někteří z nás prohlásili: Jsme DOKONALÝ parlament!

Masařky v Městském parlamentu dětí a mládeže, březen 2016 Masařky v Městském parlamentu dětí a mládeže, březen 2016 Masařky v Městském parlamentu dětí a mládeže, březen 2016 Masařky v Městském parlamentu dětí a mládeže, březen 2016 Masařky v Městském parlamentu dětí a mládeže, březen 2016 Masařky v Městském parlamentu dětí a mládeže, březen 2016 Masařky v Městském parlamentu dětí a mládeže, březen 2016 Masařky v Městském parlamentu dětí a mládeže, březen 2016

Za školní parlament Masařky Tereza Suchá

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů