ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Stolní tenis

Mezi tradiční soutěže pořádané na podzim patří městské kolo ve stolním tenise. Této městské soutěži předchází školní kolo, které pravidelně pořádáme, abychom vytipovali nejlepší tenisty a vytvořili silná družstva. Ve čtvrtek 8.10.2015 se ve školním kole utkalo celkem 35 žáků v kategoriích mladší a starší žáci a žákyně. V kategorii mladších chlapců soutěžilo 10 závodníků, z nichž čtveřice nejlepších se nominovala do kola městského – 1. místo – V. Hoda, 2.místo - T. Drápela, 3. místo - A. Topil, 4. místo - J. Andres. V městském kole však do soutěže nenastoupil A.Topil. Zbývající trojice v městském kole vybojovala 2. místo.

Mezi staršími hochy byla ve školním kole konkurence početnější. Vyhrál M. Slavíček, druhý skončil A. Bobaj, třetí L. Marušinec a čtvrtý P. Hájek. V městském kole nás však reprezentovalo družstvo bez A. Bobaje, který byl zastoupen J. Vajdou. Starší žáci po velmi tvrdých bojích, kdy výsledky vzájemných utkání byly shodné pro 2.-4. družstvo, obsadili 4. místo.

Za mladší dívky soutěžila V. Luková a T. Balážová, které nás reprezentovaly i v kole městském. Zde získaly 4. místo. V kategorii starší dívky soutěžilo 7 děvčat. Vítězství si odnesla N. Svobodová, druhá skončila T. Sedláková, třetí byla L. Boudná. Tato trojice reprezentovala školu v městské soutěži, kde děvčata po napínavém boji zvítězila.

Poděkování za vzornou reprezentaci školy v městské soutěži a gratulace k dosaženým výsledkům.

Stolní tenis, říjen 2015 Stolní tenis, říjen 2015 Stolní tenis, říjen 2015

PaedDr. A. Chludová

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů