ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Masařky ve Veselí nad Moravou

Všichni jsme se na Veselí moc těšili. Náš pobyt zde se uskutečnil 22. a 23. května 2015. Školní parlament z církevní základní školy nás příjemně překvapil programem. Provedli nás Veselím nad Moravou a pověděli nám mnoho zajímavých věcí. Svezli jsme se Baťovým kanálem a projeli jsme se na raftech. U táboráku jsme si opekli špekáčky a následoval večerní program, což byl ,,Justdance'' nebo film a pak stezka odvahy, která se jim mimořádně povedla.

Příští den jsme společně s Veseláky vyřešili společnou akci obou školních parlamentů - selfie den, kterou zorganizujeme na podzim. Poté jsme se odebrali do místního kina, kde se konala akce ,,CZŠ má talent''.Sešla se zde celá škola a viděli jsme spoustu talentů. Následovala cesta vlakem domů. Na tomto pěkném setkání bylo 17 Masařek a 20 Veseláků.

Masařky ve Veselí nad Moravou,  květen 2015 Masařky ve Veselí nad Moravou,  květen 2015 Masařky ve Veselí nad Moravou,  květen 2015 Masařky ve Veselí nad Moravou,  květen 2015 Masařky ve Veselí nad Moravou,  květen 2015 Masařky ve Veselí nad Moravou,  květen 2015 Masařky ve Veselí nad Moravou,  květen 2015 Masařky ve Veselí nad Moravou,  květen 2015 Masařky ve Veselí nad Moravou,  květen 2015

Za školní parlament Masařky:
Libor Hašek 9.B, ŠtěpánStepura 9.B a Ota Fryml 9.B

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů