ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Informace o průběhu rekonstrukce

Vážení rodiče,

Jak jsme Vás již informovali, probíhají ve škole dvě velké stavební akce -rekonstrukce vnitřních prostor školy a výstavba sportovního hřiště na školním dvoře.

Rekonstrukce vnitřních prostor spočívá ve výměně vodovodního řádu, elektroinstalace, rekonstrukce sociálních zařízení a výměně podlahové krytiny na některých chodbách, učebnách a ve školní jídelně. Prostor šaten bude vybourán a nahrazen skříňkami.

V současné době se pracuje v prostoru bývalých šaten, kde probíhají bourací práce. V prostoru školní jídelny se vyměňuje podlahová krytina.

Z těchto důvodů se, až do odvolání, žáci nemusí přezouvat a svoje oblečení si nosí do třídy.

V prostoru školního dvora se buduje sportovní areál s umělým povrchem.

Vstup do školy je zachován hlavním vchodem dvěma zabezpečenými koridory, a je tak zajištěn bezpečný vstup do školy. Žádný jiný vstup do školy není možný! Na školní dvůr je vstup zakázán.

Práce budou v průběhu celé rekonstrukce koordinovány tak, aby byla co nejméně narušena výuka. Pracovat se bude vždy v omezeném prostoru pouze jednoho patra v jednom pavilonu. Žáci byli detailně poučeni o tom, jak se v prostorách, kde se pracuje, chovat.

O postupu prací a všech opatřeních v souvislosti s prováděnými pracemi budete operativně informováni prostřednictvím webových stránek a žákovských knížek.

Vážení rodiče, chtěli bychom Vás požádat o pochopení a trpělivost a prosíme Vás o respektování zákazů vstupu na pracoviště uvnitř budovy a na dvoře.

Zároveň prosím respektujte zákaz vjezdu do prostoru před školní kuchyní.

Mgr. Ivo Zálešák
ředitel školy

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů