ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Mezinárodní časopisy projektu Comenius – výsledky dvouleté spolupráce

Jelikož se nám přiblížil závěr dvouleté spolupráce na Comeniovém projektu We are the world – We are the children, rádi bychom vás seznámili s výsledky, kterých se nám podařilo dosáhnout.

Od září roku 2011 vás pravidelně informujeme na stránkách školy o jednotlivých aktivitách a dílčích projektech, na kterých naše škola pracovala spolu se školami v Bulharsku, Polsku a Velké Británii, ale také o mezinárodních setkáních, které byly odměnou za náročnou práci. Do projektu byli zapojeni žáci prvního i druhého stupně. Ti nejmladší se účastnili několika projektových dnů, při kterých zábavnou formou získávali informace o konkrétních tématech našeho projektu, vyráběli různé předměty, zpracovávali plakáty, organizovali módní přehlídky, účastnili se besed a během celého školního roku se aktivně věnovali četbě knih. Žáci druhého stupně potom výsledky z projektových dnů zpracovali do jednotlivých vydání školního časopisu, kam své příspěvky zaslali také žáci našich partnerských škol. Žáci sedmých a osmých ročníků vytvořili videonahrávky na téma Vzdělávání v Evropě a čtení knih

.

Chtěli bychom poděkovat všem žákům, ale také jejich učitelům, kteří se aktivně podíleli na náročné projektové práci a vzorně naši školu reprezentovali na mezinárodních setkáních v Polsku, Bulharsku a Velké Británii.

Časopisy projektu Comenius

1. Free time
2. Holidays
3. Communication
4. Education in Europe
5. Sports
6. Fashion
7. Reading, Books
8. Music
9. Animals
Charity Work Report from Poland

Video "Education in the Czech Republic"

V. Kroupová, E. Loukotková, D. Černoch

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů