ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Valentýn – akce školního parlamentu

Hlavním posláním Valentýna bylo projevit si přátelství a lásku a udělat si radost. Děti si navzájem posílaly anonymní valentýnky. Naše koordinátorky moc nevěřily, že to zvládneme uspořádat úplně sami, ovšem my jsme to zvládli!

Nela Sofie Scharlingerová

Valentýn pořádáme každoročně. Na I. i II. stupni byly krabice na krátké zprávy - valentýnky. Potom se valentýnky roztřídily a roznášely do tříd. V naší třídě vše probíhalo dobře. Jo a naše koordinátorky nám nevěřily, že to zvládneme.

Tereza Staworowská

Letos jsme ho dělali na poslední chvíli, protože jsme před tím pořádali akci Filmový den. Vyrobili jsme dvě krásné krabice i plakáty k akci. Dvojice parlamenťáků rozášely Valentýnky do tříd a kabinetů. Bylo to krásně tajný. Našim koordinátorkám jsme vytřeli zrak, protože jsme celého Valentýna uspořádali samy. Tato akce měla spoustu pozitivních ohlasů.

Matyáš Hejčík

Valentýn – akce školního parlamentu, březen 2023 Valentýn – akce školního parlamentu, březen 2023 Valentýn – akce školního parlamentu, březen 2023 Valentýn – akce školního parlamentu, březen 2023 Valentýn – akce školního parlamentu, březen 2023 Valentýn – akce školního parlamentu, březen 2023 Valentýn – akce školního parlamentu, březen 2023

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů