ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Konference pro koordinátory školních parlamentů

Jako Konzultační centrum pro Jihomoravský kraj jsme uspořádali konferenci pod názvem “Jak vyplout a držet směr”.

Připravili jsme si pro naše hosty tříhodinový program. Ukázali jsme jim, jak vypadá naše zasedání, jaké akce už jsme udělali a také se dozvěděli něco o organizační stránce vedení parlamentu. Společně jsme si zahráli hru Dostihy, kterou jsme se naučili na naší poslední návštěvě Senátu ČR. Přítomné přišel pozdravit a zároveň odpovědět na dotazy i náš pan ředitel. Na konci konference si účastníci mohli zatočit kormidlem (buď splnili úkol, nebo dostali dárek). Úplně závěrem jsme je provedli po naší škole.

V rámci přípravy jsme:

Konferenci připravovaly Masařky z 9. tříd spolu s koordinátorkami školního parlamentu. Předali jsme spoustu užitečných rad a zdálo se nám, že všichni odchází s úsměvem na tváři.

Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022 Konference pro koordinátory školních parlamentů, prosinec 2022

Filip Andres, člen školního parlamentu Masařky

První pomoc
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů