ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Poděkování za charitativní akci na podporu Ukrajiny

Vážení rodiče,

chtěl bych Vám srdečně poděkovat za nádherný přístup k naší charitativní akci na podporu Ukrajiny.

Velmi úspěšný byl prodej pochutin, které jste doma připravili, a které se pak ve škole prodávaly. Celá akce nazvaná Stánky pro Ukrajinu přinesla částku 34. 000,- Kč. Do prodeje se zapojily nejen oddělení školní družiny, ale také některé třídy. Sladkosti i slanosti si nakupovali nejen děti, ale i ostatní zaměstnanci školy. Peníze jsme odeslali společnosti Vesna, která v Brně pořádá sbírky pro uprchlíky. Obrázky z prodeje ve škole jsme zde již prezentovali.

V průběhu minulého týdne jsme pak, opět ve spolupráci s Vesnou, pořádali sbírku potřebných věcí, které uprchlíci využijí. Během celého týdne se od Vás ve škole shromáždilo velké množství drogerie, ošacení, školních potřeb a tašek, hraček, toaletních potřeb, trvanlivých potravin, nádobí a zakoupili jsme také množství léků. V úterý jsme odváželi dvě plná auta do sběrného dvora na Husově ulici.

Musí zmínit také pěkný přístup k dětem z Ukrajiny, které nastoupily na naši školu. Naše děti a jejich rodiče připravili pro nové spolužáky pěkné přijetí a věnovali i mnoho potřebných věcí do výuky.

Vaší pomoci a podpory si velmi vážíme!
Děkuji.

Poděkování za charitativní akci na podporu Ukrajiny, březen 2022 Poděkování za charitativní akci na podporu Ukrajiny, březen 2022 Poděkování za charitativní akci na podporu Ukrajiny, březen 2022

Mgr. Ivo Zálešák

Skvělá vybíjená
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů