ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Herní den s Mensou na ZŠ Masarova

Naše škola navázala na začátku školního roku spolupráci s mezinárodní organizací MENSA ČR, jejímž cílem je využití inteligence ve prospěch lidstva. Naším cílem je založení Klubu šikovných dětí a jejich rodičů při ZŠ Masarova. Při této příležitosti se ve středu 5. listopadu uskuteční Herní odpoledne s Mensou. Předcházet mu bude dopolední testování žáků školy, kteří přinesou souhlas rodičů. Bavit se začneme o půl druhé odpoledne, kdy si budou moci všichni vyzkoušet pohotovost, strategii a spolupráci při hraní deskových her.

V 15:30 přivítáme zájemce z řad široké veřejnosti, pro které bude připraven vstupní test do Mensy ČR a orientační měření IQ. Výsledky jsou kalibrované s ohledem na věk. Před samotným testováním proběhne krátká přednáška o činnosti organizace Mensa. Zájemci se mohou přihlašovat na stránce http://www.mensa.cz/volny-cas/detail-akce?id_a=5694, ale je možné se přihlásit také až na místě.

Děti, které zaujmou testy a hry, rádi přivítáme v novém Klubu, ve kterém budeme pomocí kvízů, hlavolamů, her, přednášek, pokusů, exkurzí a mnoha dalších akcí rozvíjet jejich nadání, znalosti a schopnosti.

Mgr. Renata Miková

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů