ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

ZÁKLADNÍ ŠKOLA MASAROVA, BRNO

Informace pro rodiče prvňáčků

Vážení rodiče,

školní rok 2014/15 začíná v pondělí 1.9.2014. Ráno v 7:45 hodin se všichni sejdeme před hlavním vchodem do školy. Tam si najdete třídní paní učitelku svého dítěte a podle jejích pokynů se seřadíte před školou. Proběhne krátké přivítání prvňáčků a šerpování žáky 9. ročníků. Potom se odeberete se svými dětmi do tříd. Ve třídách opět proběhne krátké přivítání. Časově předpokládáme, že vše bude trvat přibližně do 9 hod. Po této oficiální části dostanou slovo paní vychovatelky, které za Vámi přijdou do tříd. S nimi upřesníte důležité informace o návštěvě Vašich dětí v ŠD. (Datum nástupu, odchody apod.) Doporučujeme, aby první den děti nebyly v ŠD. Prvňáčci by si měli vzít do školy prázdnou aktovku, neboť dostanou pomůcky. V budově se NIKDO NEPŘEZOUVEJTE!

Druhý den bude vyučování do 9:45 hodin (tedy dvě vyučovacíhodiny) Třetí den bude výuka do 10:45 hodin a od čtvrtého dne do 11:40 hodin. Dále Vás budou informovat třídní učitelky o rozvrhu, podle kterého se děti budou postupně učit.

I když situace na začátku školního roku bude vzhledem ke stavebním úpravám složitější a pro všechny náročnější, věřím, že Vaše děti i Vy budete vše zvládat v klidu a v pohodě. Přeji Vám příjemný školní rok a Vašim dětem šťastné vykročení za vzděláním.

Mgr. Ivana Jelínková, ZŘ

Seznam žáků prvních tříd ve školním roce 2014/2015

Valentýn
Společenský večer ZŠ Masarova - polonéza

Zřizovatel:

MČ Brno - Líšeň
www.brno-lisen.cz
   
Informační memorandum GDPR Prohlášení o přístupnosti Zákon č. 171/2023 Sb, o ochraně oznamovatelů